CONCERT GRANDIOS LA BĂLȚI DE ZIUA INDEPENDENȚEI. SOFIA ROTARU E INVITATA DE ONOARE A LUI RENATO USATÎI: „SUNT FOARTE FERICITĂ CĂ DE ZIUA INDEPENDENȚEI VOM FI ÎMPREUNĂ”

0

Celebra interpretă Sofia Rotaru va urca pe scena din Piața Vasile Alecsandri din Bălți, acolo unde de rând cu alți interpreți va susține un concert de Ziua Independenței R. Moldova. Anunțul a fost făcut de primarul de Bălți Renato Usatîi.

Опубликовано Renato Usatii Среда, 16 августа 2017 г.

„Chiar dacă sunt nevoit să mă aflu în afara patriei, pentru mine, la fel ca și pentru toți cetățenii R. Moldova, Ziua Independenței este cea mai importantă sărbătoare. În Chișinău, din câte am înțeles, iarăși vor avea loc acțiuni oficiale pentru cei aleși, care presupun închiderea străzilor. În schimb, la Bălți sunt așteptați toți cetățenii țării. Vom organiza un concert cu participarea celor mai iubiți interpreți. Așa cum am mai spus, pentru voi va cânta Irina Krug. Dar ce fel de Ziua Independenței fără Sofia Rotaru, care este cea mai faimoasă moldoveancă – oacheșă (смуглянки-молдаванки) din lume. Eu vă iubesc și regret că voi putea fi prezent la sărbătoare doar prin intermediul skype. Sunt sigur că foarte curând ne vom revedea în Moldova. Sunt sigur de asta”, a scris Usatîi pe pagina sa de facebook. Ulterior, pe pagina de facebook a lui Renato Usatîi a fost postat și un video în care apare Sofia Rotaru. Interpreta spune că va veni cu plăcere la Bălți pentru a sărbători Ziua Independenței alături de moldoveni. „Salutările mele, dragi prieteni. Vă felicit cu această sărbătoare importantă. Sunt foarte fericită că de Ziua Independenței vom fi împreună”, a spus interpreta.

Несмотря на то, что я вынужденно нахожусь за пределами Родины, для меня, как и для миллионов граждан Молдовы, День…

Опубликовано Renato Usatii Среда, 16 августа 2017 г.