În aceste vremuri complicate, care au prins familiile moldovenilor împrăștiate în diferite colțuri ale lumii, gândurile noastre se îndreaptă către copiii rămași acasă care-și așteaptă nerăbdători și cu îngrijorare părinții. Din păcate, măsurile de restricție care au venit odată cu starea de pandemie declarată la nivel global i-au lăsat pe mulți concetățeni de-ai noștri fără posibilitatea de întoarcere, dar și fără surse de venit. Unii nu-și mai pot achita locuințele pe care le închiriază, iar alții cheltuie ultimii euro pentru alimente. Mii de oameni nu au posibilitatea de a cumpăra un bilet de avion cu destinația – acasă.

În acest context, Fundația de caritate “Renato Usatîi” a decis să inițieze o campanie de strângere de fonduri pentru a-i ajuta pe moldovenii rămași captivi peste hotare. Banii care se colectează vor fi utilizați pentru achitarea curselor avia charter.
Zilele acestea, mai mult ca niciodată trebuie să trecem testul solidarității și al omeniei pentru a învinge în fața răului și a bolii.
Cei care ne sunt alături pot face donații completând formularul de mai jos:

 

DECLARAȚIE

Subsemnatulîmi exprim acordul pentru a dona mijloace bănești Fundației "Renato Usatîi" în mărime de ___ pentru repatrierea cetățeanului ____ în Republica Moldova.