FUNDAȚIA DE CARITATE „RENATO USATÎI” A PROCURAT O MIE DE BILETE GRATUITE LA ATRACȚIILE PARCULUI DE DISTRACȚII PENTRU COPII DIN FAMILII SOCIAL-VULNERABILE

0

Fundația de caritate „Renato Usatîi” a procurat o mie de bilete gratuite la atracțiile parcului de distracții pentru copii din familii social-vulnerabile, comunică postul de televiziune BTV. Circa 200 de copii din patru raioane ale țării deja s-au învîrtit la caruselele din parcul de distracții „Andrieș” din Bălți.

https://youtu.be/ZW5wnqSeBI4

Ulterior, pentru ei a fost organizată o vizită la planetariul mobil. Copiii au vizionat filme educative despre cosmos, planete și enigmele Universului. Ei au făcut o excursie virtuală pe Marte și Lună, s-au scufundat în împărăția acvatică a oceanului planetar și „au vizitat” multe alte locuri interesante.

O mare parte dintre copii sînt din sate. Victor Bogatico, primarul de Rîșcani, a spus pentru postul de televiziune BTV că acțiunea de caritate este organizată de primarul de Bălți, Renato Usatîi, administrația municipiului și reprezentanții „Partidului Nostru”.

Copiii spun că au petrecut timpul minunat și au trăit emoții de neuitat. Unii dintre ei au spus că este pentru prima dată cînd au urcat într-un carusel și, mai ales, cînd au vizitat un planetariu.