FUNDAȚIA „RENATO USATÎI” A ALOCAT O SUTĂ DE MII DE LEI PENTRU DEZVOLTAREA LOCALITĂȚII.

0

Cu ocazia sărbătoririi hramului satului Maximovca, raionul Anenii Noi, care a împlinit în acest an 106 ani de la fondare, Fundația „Renato Usatîi” a alocat o sută de mii de lei pentru dezvoltarea localității.

Manifestația, la care a participat Dumitru Ciubașenco, candidatul înaintat de „Partidul Nostru”, la funcția de președinte al Republicii Moldova, a avut loc astăzi. „Vă felicit pe toți cu ocazia acestei mari sărbători, vă urez sănătate și bunăstare”, a spus Ciubașenco.

Cu ocazia sărbătorii, sătenii au fost felicitați și de președintele Fundației, Elena Grițco. Ea a propus locuitorilor din Maximovca urări cordiale din partea lui Renato Usatîi și a transmis din numele acestuia urări de pace și fericire în familii.

Din partea sa, primarul localității, Vasile Roșca, i-a mulțumit lui Renato Usatîi, subliniind că anul trecut, Renato Usatîi i-a dăruit satului un complex de joacă pentru copii. „Din numele sătenilor, vă mulțumesc pentru ceea că sînteți astăzi alături de noi, că ne susțineți”, a spus primarul.