FUNDAŢIA “RENATO USATÎI” A OFERIT ÎN DAR MAI MULTE SETURI DE RECHIZITE INTERNATULUI DE TIP ÎNCHIS ÎN CARE LOCUIESC COPII CU NEVOI SPECIALE.

0

Fundaţia “Renato Usatîi” a oferit în dar mai multe seturi de rechizite internatului de tip închis în care locuiesc copii cu nevoi speciale.  

Decizia de a acorda ajutor acestei instituţii a fost luată după ce pedagogii s-au adresat cu o solicitare de ajutor, potrivit preşedintelui Fundaţiei “Renato Usatîi”, Elena Griţco. Educatorii susţin că aveau nevoie de pixuri, caiete, hârtie şi alte rechizite pentru ore.

“Orice copil trebuie să aibă parte de o copilărie fericită şi de studii şi, respectiv, de cele necesare pentru studii. Ne pare bine că am ajuns pentru prima dată la această instituţie şi sunt convinsă că vom avea o colaborare productivă şi pe viitor, deoarece Fundaţia “Renato Usatîi” se implică activ în sfera socială.”, a declarat Elena Griţco.

Membrii conducerii şcolii-internat au mulţumit pentru ajutorul oferit şi au precizat că seturile de rechizite sunt bine-venite pentru recuperarea copiilor cu handicap mental, în situaţia financiară precară a instituţiei.

Sursa: www.btv.md