RENATO USATÎI A FELICITAT CU OCAZIA HRAMULUI SATELE DIN MOLDOVA

0

”Astăzi în orașul Rîșcani și în mai multe sate din diferite raioane ale Moldovei se sărbătoreşte Hramul localităţii de Ziua Nașterii Preasfintei Născătoare de Dumnezeu. În realitatea tristă de astăzi, aceasta este una dintre puținele zile în care oamenii își pot permite, împreună cu familia și cei apropiați, să uite de nevoi și probleme, pentru o scurtă perioadă de timp. În asemenea zile, cu forțe noi, reînvie speranța într-un viitor mai bun”, – a scris Renato Usatîi pe Facebook.

”Se ştie că, conform tradiției, Fundației ”Renato Usatîi”, cu ocazia sărbătorilor de Hram, alocă orașelor și satelor ajutor material, deoarece localnicii nu pot miza pe ajutor din partea statului. Putem miza doar pentru noi înșine și pe prietenii noștri”, a remarcat Usatîi. – Anul acesta nu a fost o excepție. Astăzi sărbătoresc Hramul locuitorii orașului Rîșcani, locuitorii satului Maximovca din raionul Anenii Noi, satului Ciolacu Nou și Hiliuți din raionul Făleşti, satului Stolniceni din raionul Edineț. Fundația ”Renato Usatîi” va aloca fiecărui sat, câte 100.000 de lei pentru dezvoltarea infrastructurii. Iar locuitorilor orașului Rîșcani fundaţia le oferă un concert cu participarea vedetelor preferate: pentru ei vor evolua: Irina Krug, Doredos, Sunstroke Project. Felicit, din toată inima, locuitorii or. Rîșcani și locuitorii satelor care sărbatoresc astăzi. Împreună, noi vom învinge cu siguranţă, important este să credem și să nu ne pierdem speranța”.

Сегодня в городе Рышканы и сразу в нескольких селах из разных районов Молдовы празднуют Храмы в день Рождества Пресвятой…

Опубликовано Renato Usatii Четверг, 21 сентября 2017 г.